{toptan arıcılık}
{toptan arıcılık}

ApilifeVar (TPN4040A)

Marka : APİLİFE
Tedarikçi : TOPTAN ARICILIK
Para Puan : 0
İndirim Oranı : %37 İndirim
Fiyat : ₺18,30(KDV Dahil)
İndirimli : ₺11,50(KDV Dahil)

PILIFE GÖSTERGESİ

Varroa yok edicisine bağlı varroa akarının arıların Varroa'yı kontrol etmesi için tedavisi.

KOMPOZİSYON

Bir Apilife kovan paketi şunları içerir:

Thymol 8.00 g, Okaliptüs uçucu yağı 1.72 g,
Kafur 0.39 g, Levomenthol 0.39 g.

APILIFE KULLANIMI İÇİN TALİMATLAR

Her 7 günde bir kovan başına 1 trombosit, her kovan için 4 trombosit kullanılarak tam bir tedavi gerçekleştirilir. Tedavi yılda bir yapılmalıdır.

Yönetim modu:

Paketten bir trombosit alın ve onu kovanın ortasındaki kuluçkadan uzağa, çerçevelerin üzerindeki dört köşeden birine koyun. Kovanı kapatın ve 7 gün tepki vermesine izin verin.

Trombosit ayrıca kovanın dört köşesine yerleştirilmiş 3 veya 4 parçaya bölünebilir (bkz. Şekil 1, 2, 3 ve 4). Tedaviyi arka arkaya 4 kez tekrarlayın. Tedavinin sonunda olası kalıntıları temizleyin.

Etkinliği tatmin edici olmayabileceği için ürünün çok gövdeli kovanlarda kullanılması önerilmez.

apilife mode d'emploi

Şekil 1 İki trombosit içeren torbayı açın.

Şekil 2 İki trombositten birini alın ve 3 veya 4 parçaya bölün

Şekil 3 Kovanı açın ve parçaları köşelere, tarakları destekleyen tepsilerin üzerine yerleştirin.

Şekil 4 Kovanı kapatın ve ürünün 7 gün boyunca reaksiyona girmesine izin verin. Bu tedaviyi diğer trombositlerle 4 kez tekrarlayın ve tedavi sonunda olası kalıntıları temizleyin.

 

Tedavi programı:

Kovanlar arasındaki etkinlik, çevre koşullarına bağlı olarak değişebilir (konum ve hava koşulları, sıcaklık, genetik ve istila düzeyi, yeniden istila, arı popülasyonu, koloninin gücü, kuluçka boyutu ve arı ölüm oranı vb.) .
Bu nedenle ürünün bir tedavi programındaki diğer ürünlerle entegre edilmesi gerekir ve varroa akarları düşüşü düzenli olarak izlenmelidir. Son tedaviden iki hafta sonra, günde ortalama 1'den fazla varroa düşüşü olan kurdeşen, kışın veya ilkbaharda tekrar tedavi edilmelidir (tercihen başka bir aktif madde ile).

KULLANIM İPUÇLARI

• Kullanmadan önce kovanları güçlerine göre dengeleyin.
• Bozukluğu önlemek için aynı kovandaki tüm koloniler aynı anda tedavi edilmelidir.
• En sıcak saatlerden kaçınarak kovanları sabah erken veya öğleden sonra (gün batımına doğru) tedavi edin.
• Tedaviyi ara parça olmadan yapın.
• Ürünü kovanın ortasına veya kuluçka yakınına yerleştirmeyin.
• Ambalajı dikkatli kullanın

Kullandıktan sonra ellerinizi yıkayınız ve tepsilere temas eden ekipmanları su ve sabunla yıkayınız. Ciltle teması halinde, etkilenen bölgeyi su ve sabunla iyice yıkayın. Göz ile teması halinde bol temiz su ile iyice yıkayın ve doktora başvurun. Solumaktan kaçının. Para çekme süresi Bal: Sıfır gün. Balın tadını değiştirmemek için bal akışı sırasında işlem yapmayın.

Benzer Ürünler