{toptan arıcılık}
{toptan arıcılık}

Beestrong Varrojel (TPN7887)

Tedarikçi : TOPTAN ARICILIK
Para Puan : 0
Fiyat : ₺74,00(KDV Dahil)
₺10,11 'den başlayan taksitlerle

BEESTRONG Varrojel


BEESTRONG Varrojel, Türkiye’nin güney bölgesinde yer alan Toros Dağları’nda yetişen -yöreye özgü- bitkilerin destilasyonu ile elde edilen eterik ve aromatik yağlar kullanılarak formülize edilmiştir. İçerisinde bulunan damıtılmış Thymol (kekik)Eucalyptol (okaliptus)Menthol (nane), diğer aromatik bileşenler ve mineraller sayesinde arıları Varroa akarlarından korumak, kurtarmak ve hastalık ve iyileşme dönemlerinde tedaviyi destekleyici olarak kullanılmak üzere geliştirilmiş doğal bir üründür.

BEESTRONG Varrojel kullanıldığında:

  • Arıları dış parazitlere karşı dirençli hale getirir.
  • Arılarda, varroa akarlarından korunmak amacıyla, bağırsak florasını koruyucu olarak, hastalık ve iyileşme dönemlerinde destekleyici olarak kullanılır.
  • Erken ilkbaharda doğan arıların hızlı ve sağlıklı gelişimine katkı sağlar.
  • Arılarda varroa akarlarından kaynaklı sıkıntılara karşı koruma sağlar.
  • Kovan içerisinde steril bir ortam oluşturarak hastalıklara neden olan etkenleri ortadan kaldırır.

UYGULAMA:Her kovan için çerçeve (çıtaların) üzerine bir pompa basımı (1 damla – 2 ml) damlatılarak uygulanır. Uygulama 4 hafta arayla 4 kez tekrarlanır.

BEESTRONG Varrojel, Çukurova Üniversitesi Teknokent’teki Serin Ar-Ge laboratuvarlarında geliştirilmiş, arıcılar tarafından farklı coğrafi bölgelerde ve iklim koşullarında 2 yıl boyunca kullanılarak iyileştirilmiş ve alınan olumlu sonuçlar ardından pazara sunulmuştur.