Vetorin Basillus Bakterisi Kovan Dezenfektanı 1 Litre
{toptan arıcılık}

Vetorin Basillus Bakterisi Kovan Dezenfektanı 1 Litre (TPN2828B)

Marka : VETORİN
Tedarikçi : TOPTAN ARICILIK
Para Puan : 0
Fiyat : ₺160,00(KDV Dahil)
₺21,86 'den başlayan taksitlerle

PROBİYOTİKLİ BACİLLUS BAKTERİSİ

FAYDALARI

 

Probiyotikli bacillus bakterileri tüm dünyada kullanılan balda ve balmumunda asla kalıntı bırakmayan. Arı gelişimi,sakinlik,yavru atımı, arılarda bağışıklık sistemini arttırma, daha önceden kullanılmış olan kimyasal etkiyi azaltmak,kireç hastalığı, yavru çürüklüğü, noseme, hırçınlık gibi bir çok arı hastalıkları ve sorunlarında kullanılan üründür.Ülkemizde de üniversite bünyesinde yüksek arge çalışmaları ile üretilmiştir.

Bacillus bakterisini Ne kadar Kullanmalıyım?

Bacillus bakterisi bir ilaç olmadığından fazla kullanımının arılara hiç bir zararı yoktur. İmkanınız elverdiği sürece istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.Tavsiye edilen miktarlar aşağıda belirtilmiştir.

KULLANIMI

Tavsiye edilen uygulama şekli. İçi temiz boş camsil şişesine 200 ml suya 30 cc katarak, çalkalayarak doğrudan çıtaların üzerine püskürtme yöntemiyle kullanılır. Tavsiye edilen püskürme miktarı çıta başına 3tür.Noseme,yavru çürüklüğü vb. hastalıklar durumunda peteği kaldırarak doğrudan larvaların,petek gözlerinin içerisine bolca uygulama yapılabilir. Larvalara,kapalı yavrulara asla zarar vermez. Oluşan hastalıklı durumu canlı organizmalar olarak spesifik bir şekilde sorunu çözer.Bu uygulama önlem amaçlıda kullanılabilir.arı bakılacakken körük yerine yaz dönemlerinde probiyotikli su uygulayarak, hem körükteki etkiyi sağlamış olup hemde doğal bir destek uygulaması yapmış oluyoruz. Uygulama 15 derece üstünde havalarda tavsiye edilir.Arıların bağışıklık sistemini güçlendirmesi sebebiyle varroa akarına karşıda etkilidir.

 

DAHA ETKİLİ KULLANMA YÖNTEMİ

Bu ugulamanın içerisine diğer bir ürün olan Arı Vitamini (metobolizma düzenleyici) olan probiyotikli ürünümüzüde 1 litreye 5 damla olarak katmanızda ekstra fayda sağlayacaktır.2 ürünün (bacillus ve vitamin) suda bileşen olması daha etkili olacaktır.

Benzer Ürünler
Etiketler
Vetorin, Vetorin Basillus, Vetorin Basillus Bakterisi, Vetorin Basillus Bakterisi Kovan, Vetorin Basillus Bakterisi Kovan Dezenfektanı, Vetorin Basillus Bakterisi Kovan Dezenfektanı 1, Vetorin Basillus Bakterisi Kovan Dezenfektanı 1 Litre, Vetorin Basillus Bakterisi Kovan Dezenfektanı Litre, Vetorin Basillus Bakterisi Kovan 1, Vetorin Basillus Bakterisi Kovan 1 Litre, Vetorin Basillus Bakterisi Kovan Litre, Vetorin Basillus Bakterisi Dezenfektanı, Vetorin Basillus Bakterisi Dezenfektanı 1, Vetorin Basillus Bakterisi Dezenfektanı 1 Litre, Vetorin Basillus Bakterisi Dezenfektanı Litre, Vetorin Basillus Bakterisi 1, Vetorin Basillus Bakterisi 1 Litre, Vetorin Basillus Bakterisi Litre, Vetorin Basillus Kovan, Vetorin Basillus Kovan Dezenfektanı, Vetorin Basillus Kovan Dezenfektanı 1, Vetorin Basillus Kovan Dezenfektanı 1 Litre, Vetorin Basillus Kovan Dezenfektanı Litre, Vetorin Basillus Kovan 1, Vetorin Basillus Kovan 1 Litre, Vetorin Basillus Kovan Litre, Vetorin Basillus Dezenfektanı, Vetorin Basillus Dezenfektanı 1, Vetorin Basillus Dezenfektanı 1 Litre, Vetorin Basillus Dezenfektanı Litre, Vetorin Basillus 1, Vetorin Basillus 1 Litre, Vetorin Basillus Litre, Vetorin Bakterisi, Vetorin Bakterisi Kovan, Vetorin Bakterisi Kovan Dezenfektanı, Vetorin Bakterisi Kovan Dezenfektanı 1, Vetorin Bakterisi Kovan Dezenfektanı 1 Litre, Vetorin Bakterisi Kovan Dezenfektanı Litre, Vetorin Bakterisi Kovan 1, Vetorin Bakterisi Kovan 1 Litre, Vetorin Bakterisi Kovan Litre, Vetorin Bakterisi Dezenfektanı, Vetorin Bakterisi Dezenfektanı 1, Vetorin Bakterisi Dezenfektanı 1 Litre, Vetorin Bakterisi Dezenfektanı Litre, Vetorin Bakterisi 1, Vetorin Bakterisi 1 Litre, Vetorin Bakterisi Litre, Vetorin Kovan,