{toptan arıcılık}
{toptan arıcılık}
{toptan arıcılık}

Vetorin Prebiyotik 100 ML (TPN1205P)

Marka : VETORİN
Tedarikçi : TOPTAN ARICILIK
Para Puan : 0
Fiyat : ₺99,00(KDV Dahil)
₺13,53 'den başlayan taksitlerle

Kullanım dozajlaması damla ile olduğundan bu ölçü ortalama 100 arılık için 1 yıl kadar kullanılabilir.Ürün yoğunlaştırılmış arı vitamini ve probiyotikli bacillus bakterisidir.

PROBİYOTİKLİ ARI VİTAMİNİ (METABOLİZMA DÜZENLEYİCİ)

FAYDALARI

Ürünümüz arge çalışmaları tamamlanmış olup arılar için vitamin eksikliği,bağışıklık sistemini güçlendirme, hırçınlık ve tüm arı hastalıklarını önleme amaçlı doğal bir gıda takviyesidir. Balda ve balmumunda kalıntı bırakmadığı gibi bal ve balmumunun canlı bakteriler ile spesifik olarak temizlenmesini sağlamaktadır.

KULLANIMI

Tavsiye edilen kullanım miktarı şerbet soğuk yada ılık iken litre başına 5 damladır. İnvert şuruplardada kullanılabilir.Kek yapımında ortalama 1 kg için 10 damla tavsiye edilir. Ürünümüzü arılığımızda dışarıdan su beslemesi yapıyorsak yarı gölge bir yerde kap içerisinde su bulundurmak (arıların boğulmaması için çubuk vs önlemleri alarak) 5 litre su için 3 damla bu üründen konulmasıda su ihtiyacı ile beraber faydalı vitaminleri hem kendilerine hemde yavru arılarına ulaştıracaklardır.Kullanım dozajlaması damla ile olduğundan bu ölçü ortala 100 arılık için 1 yıl kadar kullanılabilir.Ürün yoğunlaştırılmış arı vitamini ve probiyotikli bacillus bakterisidir.

Vetorin Damla Probiyotik 1 litre şeker şurubuna bir damla olarak katılıp karıştırılır. 3 damla 1 mililitredir. 100 mililitrelik Vetorin Damla 300 litre şeker şurubuna yeterlidir.

Vetorin 100 Ml Probiyotik Nosema Cerena Nosema Apis ve Sığırkuyruğu bitkisi zehirlenmelerinin etkilerini ortadan kaldırır.Bal arılarının bağışıklık sistemlerini güçlendirir, her bal arısı yavru nesine mutlaka yedirilmelidir

Basillus Bakterileri zararlı bakteri oranına göre nüfuz ettği ortamlarda çoğalarak zararlı mişkroorganizmaları tüketerek hayatta kalırlar. Besin zincirleri olan zararlı bakteri, spor ve zararlı mikroorganizmalar tükendiğinde uyku haline geçerler. Bu özellikleri ile doğal yaşam döngüsü oluştururlar.

SAKLAMA KOŞULLARI

Serin ve kuru bir yerde kapağı sıkı bir şekilde kapandığında tavsiye edilen kullanım süresi 3 yıldır.

Benzer Ürünler